Нека на 26 май изберем тези, които са най-достойни и

...
Нека на 26 май изберем тези, които са най-достойни и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Драгиново: Нека на 26 май изберем тези, които чуват проблемите на хората

Нека на 26 май изберем тези, които са най-достойни и чуват и работят за решение на проблемите на хората. Европа чува нашия глас и това се потвърждава от по-високия бюджет за България и от сполучливото председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във велинградското село Драгиново.

„ Силата на ГЕРБ са всички забележими резултати от нашата работа. Политиката на държавното управление и на ГЕРБ е ориентирана към осъществяването на нашите задължения към хората. Обещахме да увеличим приходите и ето – тази година с 10% набъбнаха заплатите в бюджетния бранш, като упованията за следващата година са за нов 10-процентов растеж. Още при започване на мандата като собствен главен приоритет определихме образованието и с цел да можем да подтикваме повече младежи да избират учителската специалност – до 2021 година учителските хонорари ще бъдат двойно по-високи спрямо 2017 година “, изясни Цветанов.
10

В Драгиново ръководителят на ПГ на ГЕРБ се срещна с хода на строителните действия по новата постройка към детската градина в селото. Средствата за построяването на спомагателната постройка са в размер на 1.6 млн. лева и са отпуснати целево с разпореждане на Министерски съвет. Първата копка на обекта бе направена на 7 септември 2018 година точно от Цветанов, като се чака той да бъде приключен на 1 септември тази година.
10
„ Само за Велинград парите, които са отпуснати в интервала 2015 - 2019 година, са 42 млн. лева Подобряването на просветителната инфраструктура е част от целите на това държавно управление. За учебни заведения и детски градини единствено по Оперативна програма „ Региони в напредък “ са отпуснати над 700 милиона лв.. В резултат на това 500 учебни заведения и детски градини сега се санират и се усъвършенства просветителната инфраструктура в тях “, посочи Цветанов. По думите му детската градина в Драгиново ще могат да посещават 150 деца и преди повече от година никой не вярваше, че те ще имат нова постройка. „ Надявам се, че строителството е положително, а за новото съоръжение към този момент са отпуснати 160 хиляди лева от МОН. С тези средства детската градина ще има нови кревати “, сподели още той.
Цветан Цветанов означи със удовлетворение, че на 11 март ще има първа копка на пътя Велинград –Драгиново, който не е ремонтиран повече от 42 години.
10

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР