Нека министрите да са чисти експерти. Ние сме готови да

...
Нека министрите да са чисти експерти. Ние сме готови да
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Министрите трябва да са чисти експерти

Нека министрите да са чисти специалисти. Ние сме подготвени да водим договаряния и с ГЕРБ. Трябва да се приключи тази служебна власт, нужно е постоянно държавно управление.Не можем обаче да създадем компромис пора да бъдат конфигурирани от Бойко Борисов.

Това сподели по Нова телевизия съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ Атанас Атанасов. Според него доста значимо е да проработи Народното събрание, изборът на ръководител бил значим за отпушването на парламентарната рецесия. 

" Нашето предложение за ротация не е отхвърлено. Колегите от ГЕРБ споделиха, че ще го обмислят доста деликатно. Ние сме загрижени за това, което се случва в България ", сподели още Атанас Атанасов. Той увери, че няма нищо противоконституционно в предлагането за ротация на председателския пост на Народното събрание. Ротацията трябвала да бъде джентълменско съглашение.

Големият проблем, който се задълбочи през последните години, е недоверието сред политическите сили. Това съмнение е сред електоратите, сподели още ген. Атанасов.

" Създадохме това обединяване, с цел да дадем явен път на България към Европа. Ние сме политическата мощ, която желае България да бъде пълноправен член на Европейски Съюз и НАТО, с цел да паднат рецензиите към българския бизнес ", разяснява още генералът.

Той изясни, че са се борили да бъдат първа политическа мощ. Имаше такова пазаруване на гласове, а споделят, че изборите били почтени, заключи Атанасов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР