Нека кандидатите за кмет да се концентрираме върху идеите за

...
Нека кандидатите за кмет да се концентрираме върху идеите за
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Пришиването ми към ГЕРБ или БСП е нелепа...

Нека претендентите за кмет да се концентрираме върху концепциите за ръководство на Пловдив и бъдещето на града.

Моята кандидатура е мажоритарна и за мен гласоподават хора с разнообразни политически възгледи.

Съюзът на офицерите и сержантите от запаса разгласи безапелационната си поддръжка за Славчо Атанасов на изборите в Пловдив. Организацията на о.з. военните подписа специфичен Меморандум с претендента за кмет на Обединените патриоти.

„ Вярваме, че в работата на всеки един управленец би трябвало да има морал и честност и че ползите на Пловдив и неговите жители стоят преди всичко. Вярваме, че би трябвало да се работи транспарантно и в разговор с жителите, тъй че тяхната дума да бъде чувана.

Славчо Атанасов е потвърдил през годините, че работи за града почтено и честно.

Че стои покрай хората и се вслушва в думите им “, се показва в документа. На подписването участваха запасните полковници Стойно Стойнов, Марин Димов, Николай Стоицев, Таньо Танев и кап. о.р. Стефан Методиев.

„ Изключително съм горделив с поддръжката на Съюза. Българската войска постоянно е била пример и българският народ се е гордеел със своята войска “, съобщи кандидат-кметът и напомни, че самият той е капитан от запаса.

Декларация в поддръжка на Славчо Атанасов одобри и управлението на БНРП-Пловдив. „ През миналите години ние постоянно сме го поддържали поради неговия национализъм, професионализъм, почтеност и уместност. Подкрепяме изцяло неговата стратегия за ръководство на Пловдив, с цел да имат бъдеще идните генерации “, се споделя в декларацията на национално-радикалната партия. „ С поддръжката на БНРП се оформя един мощен родолюбив фронт, който ще излезе победител на изборите “, акцентира Славчо Атанасов.

„ Едни от анализаторите настояват, че съм скритият претендент на левицата, а други - че съм прикрит претендент на ГЕРБ и Бойко Борисов. Призовавам ги да се дефинират кое от двете е правилно “, добави той. По думите му, пришиването му към един или различен лагер е неразбирателство и нелепа интрига.

„ Нека претендентите за кмет да се концентрираме върху концепциите за ръководство на Пловдив и бъдещето на града. Моята кандидатура е мажоритарна и за мен гласоподават хора с разнообразни политически възгледи и такива, които не се интересуват от политика “, разяснява той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР