Нека изясним нещо: правенето на татуировка боли. Реално, това зависи

...
Нека изясним нещо: правенето на татуировка боли. Реално, това зависи
Коментари Харесай

Колко боли татуировката на различните части на тялото

Нека изясним нещо: правенето на татуировка боли. Реално, това зависи от индивида и организма му, само че има един безспорен факт: татуировката е смяна на естественото положение на тялото, включваща игли, посредством които прониква мастило в кожата ви (и то в няколко пласта от нея). Болката не стопира хората да си вършат татуировки, само че всеки се интересува от това какъв брой тъкмо ще боли. Болката доста зависи от мястото, на което ще бъде направена.

За да ви помогнем да бъдете готови или да решите къде желаете да си извършите татуировка, ще ви споделим какво да очаквате от позиция на болката, на най-популярните места за татуировки. Не забравяйте, че това са общи насоки. Всичко зависи от прага на болката на всеки човек.

Врат

 Колко боли татуировката на другите елементи на тялото Instagram

Задната част на врата: За тези, които желаят татуировка, която елементарно могат да скрият, задната част на врата е доста известно място. Ако някоя част от татуировката покрива костите на горните прешлени, те могат да бъдат изключително чувствителни. Що се отнася до заздравяването, не забравяйте, че врата ви е непрекъснато движеща се част от тялото, което може да раздразни раната и да удължи зарастването. Мястото може да бъде мъчно налично, когато става въпрос за разчистване.

Зад ухото: Мястото зад ухото също е много известно за татуировки, изключително когато ще си вършиме някаква дребна и нежна татуировка. Болката е съвсем същата, като на врата, само че тук има бонус: главоболие. Тази дребна част от кожата, на която се вършат татуировките зад ухото е тъкмо над черепа ви, тъй че ще усещате вибрациите от револвера в главата си. Звучи ужасно, само че не е чак толкоз. След като сте създали татуировката си, би трябвало да избягвате грубото триене при къпане. Това може да накара коричката да падне по-бързо, а тя е от значително значение за зарастването.

Гръб

 Колко боли татуировката на другите елементи на тялото Instagram

Раменете: Това са едни от най-често срещаните места за татуировки и има добра причина за това: те също са лесни за проявление и прикриване. Колкото по-близо до раменете ви и колкото по-голям е дизайнът, толкоз по-болезнена е татуировката.

Гръбнак: Трябва доста добре да си помислите, в случай че желаете татуировка на гръбнака. Вашият гръбнак е освен доста сензитивен, само че има доста кости и е изпълнен с нерви - всичко това е рецепта за болежка.

Торс

 Колко боли татуировката на другите елементи на тялото Instagram

Костите под врата: Искате красива татуировка на ключицата? Тези татуировки са красиви, само че се пригответе за болежка. Това се дължи на изпъкналите кости, покрити единствено с тъничък пласт кожа.

Ребрата: Въпреки че ребрата също са известно място за татуировка, не е за хора, които не могат да търпят болежка. Ребрата ви се състоят главно от кости и кожа, които могат да доведат до мощен дискомфорт. Не забравяйте да вършиме плитки вдишвания, когато си вършиме подобен тип татуировка, защото прекомерно огромното придвижване на гръдния панер може да попречи на работата на татуиста. Зарастването е относително бързо и елементарно.

Стернум: Това е гръдната кост. Пространството към гърдите ви. Това място е уместно за всевъзможни татуировки- дребни, огромни, елементарни, комплицирани, само че е извънредно сензитивно, заради огромното количество костна маса. Това доста повишава равнището на болката.

Долната част на корема: Татуировките на корема са страхотна алтернатива. Могат да бъдат скрити, могат да бъдат и показани. Но те са същински тест за чувството ви за болежка. Въпреки че коремът е затрупан с месо, кожата е толкоз деликатна и нежна, че ще усещате съществено парене и болежка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР