Нека хората не губят присъствие на духа, минали сме през

...
Нека хората не губят присъствие на духа, минали сме през
Коментари Харесай

Нинова разкри как се чувства и ще остане ли още в болница

Нека хората не губят наличие на духа, минали сме през доста тествания и това ще преодолеем. Това прикани водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, която беше призната във ВМА, откакто заболя от ковид.

Много ми се желае скоро да ме изпишат, само че лекарите преценят. На системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, само че другите признаци ги имам. В петък бях призната в болница след позитивен тест за COVID-19, сподели тя в изявление за организация "Фокус ".

"За хоспитализирането си обясних: В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе позитивен и лекарите решиха, че при тези признаци би трябвало да ме хоспитализират.
Благодаря на целия медицински личен състав. Въпреки забележимата отмалялост, са доста всеотдайни към пациентите ", съобщи тя.





Днес министърът на опазването на здравето проФ. Костадин Ангелов отхвърли да направи разкрития за положението на Нинова и на премиера, който пък се намира на лекуване в домашни условия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР