Нека го кажем така: има си причина думата “шуробаджанащина да

...
Нека го кажем така: има си причина думата “шуробаджанащина да
Коментари Харесай

Инфлуенсърите, станали известни заради своите братя и сестри! Дикси Д’Амелио, Джо Съг и още

Нека го кажем по този начин: има си причина думата “шуробаджанащина ” да съществува в българския език. Да имаш известни родственици носи редица безспорни преимущества, като директния път към популярност и благосъстояние. Ето кои интернет звезди стартираха кариерите си с помощта на своите сполучливи братя и сестри:

Дикси Д’Амелио

В последно време красивите сестри Д’Амелио се трансфораха в нещо като новите Кендъл и Кайли: това потвърждават освен милионите им почитатели, само че и риалити предаването “Шоуто на Д’Амелио ”, което излезе тази година. Първа се прочу Чарли, чиито танцови видеа в TikTok я направиха звезда безусловно в границите на броени седмици. За Дикси бе задоволително единствено да се появи в няколко от клиповете на сестра си, с цел да натрупа своя лична почитател база. Тя признава, че триумфът ѝ се дължи значително на роднинската им връзка, само че прибавя, че няма срещу: “По-забавно е, когато споделяме това прекарване, ” изяснява тя.

Виж още: Вечно втори: Актьорите, които са постоянно в сянката на своите звездни братя и сестри

Джо Съг

Един от първите инфлуенсъри, прочули се с помощта на прочут родственик, е Джо Съг. Сестрата на Джо е не друга, а свръхуспешната английска влогърка Зоела. Джо стартира канала си в YouTube през 2012 откакто Зои (както е същинското име на инфлуенсърката) го убеждава да опитва: бързо се прочува, а след това издава лична книга и даже взе участие в британската версия на “Dancing Stars ”.

Фин Харис 

Знаеш, че си уцелил джакпота, когато всички считат еднояйчния ти близнак за хубав. Точно това се случи с Фин Харис, когато брат му – Джак, сътвори канала JacksGap преди десетина години. Въпреки, че Джак бе моторът на онлайн наличието им, двамата близнаци се радваха на еднообразно огромно боготворене от страна на фенките си. Днес те към този момент не се занимават с инфлуенсърство, а със основаването на планове за запазване на околната среда.

Виж още: Брат и сестра на екрана, любовници в живота: Тези холивудски двойки са минали таман през това

Джак Мейнард

Кой помни шлагера “Can’t Say No ” от 2012 година? За доста от нас той беше мотив да станем почитатели на Конър Мейнард, а през 2013 изпълнителят даже пристигна в България. Истината е, че артистът не се появява в медиите прекомерно постоянно тези дни, само че брат му – Джак Мейнард, се радва на сполучлива онлайн кариера. Джак стартира да качва видеа в интернет през 2015 година, а каналът му набира известност, когато снима клип с (тогава) нашумелия си брат. Впоследствие профил в YouTube  си прави и дребната им сестра, Ана.

Изображение: https://www.instagram.com/jack_maynard/, https://www.instagram.com/dixiedamelio/


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР