Нека да видим класацията на астролозите за най-добрите съпрузи според

...
Нека да видим класацията на астролозите за най-добрите съпрузи според
Коментари Харесай

Според зодията: Най-добрите съпрузи – класация

Нека да забележим класацията на астролозите за най-хубавите съпрузи съгласно зодията. Така ли е в реалност – споделете в мненията.

12-то място Близнаци

Астролозите слагат мъжът Близнаци на края на класацията за най-хубав брачен партньор измежду зодиите, тъй като той е най-лекомислен и общо взето дамата на сърцето му неведнъж не е наясно има ли до себе си сътрудник или не. Едно непораснало дете, мъжът Близнаци може да й сервира всевъзможни „ наслади “ –няколкодневен запой, задължения от хазарт, бременна държанка и какво ли още не. И въпреки всичко дамите устоят на този призрачен сън, тъй като той е страховит в леглото, извънредно интелигентен и занимателен.

11-то място – Риби

Ако брачният партньор Риби си научи нещо, би трябвало да го получи неотложно. Той е див, необуздан в леглото, само че отвън него се нуждае повече от повече грижи даже спрямо някое малко дете. От друга страна, няма мъже, които да са по този начин отдадени на половинките си, като Рибите.

10-то място – Стрелец

Стрелецът е супер – сантиментален, самоуверен, гальовен, превъзходен ухажор и добър татко. С него е елементарно и прелестно да се живее. Но тези красавци имат един сериозен минус – рано или късно Стрелецът внезапно може да реши, че му е станало скучно и че е време да се ожени още веднъж.

9 място – Скорпион

Съпруг – тиранин. За него съществуват единствено две отзиви – неговото и неверното. Съпругата с неверно мнение няма да се задържи дълго вкъщи и ще изхвърчи от живота му. Съпругата с вярното мнение ще бъде носена на ръце. Ако сте се събрали със Скорпион е добре да сте постоянно въодушевена – както в леглото, по този начин и в кухнята, когато чистите и по този начин нататък.

8 място – Рак

Мъжът Рак е хубав и обаятелен, добър брачен партньор и татко, който е склонен напълно самичък да поеме цялата прехрана на фамилията си. Той е страховит към жена си и я затрупва с дарове. Но това е единствено за пред света. Вкъщи се излежава на дивана, до момента в който гледа мача и се трансформира в цялостно дърво.

7 място – Овен

Мъжът Овен е грубиян, лакомец и кавгаджия. В припадък на гняв е изцяло неконтролируем. Но пък Овенът е уверен, че има до себе си най-прекрасната брачна половинка на света и може да се похвали на целия свят за това. Към нея постоянно е благ и гальовен, тъй че, струва си седмото място.

6-то място – Водолей

Почетното централно място отива за господин Водолей, който е един отличен брачен партньор. За него са присъщи непретенциозността, лекият темперамент и превъзходното му възприятие за комизъм.

5 място – Телец

Верен и грижлив брачен партньор, който е в положение да направи всичко за брачната половинка и децата си. Мирен и спокоен, Телецът дава цялата си заплата на обичаната, изненадва я с дарове, а и е скромен и постоянно е удовлетворен от всичко. Не изневерява, доста е толерантен и благ само че … е впечатляващо отегчителен.

4-то място – Везни

Мистър Галантен сваляч. Без значение от какъв брой години е задомен, той е джентълмен отвред. Червени рози, кафе в леглото, кадърен е да трансформира връзката си в една безкрайна сантиментална приказка. Но да помогне с нещо в семейството – е, не търсете господина за това, прекомерно е величествен.

3 място – Козирог

Бронзът отива при Козирога, който е нещо като ходещ комплект от мъжки добродетели – проницателен, хубав, почтен, благ и обаятелен. Тези си качества пази до дълбока напреднала възраст и в никакъв случай не ще се трансформира в мрънкащ дъртак. Но има единствено един значителен минус – не обича да се дами.

2-ро място – Лъв

Среброто сграбчва Лъвът – брачният партньор – настойник. Лъвовете се задомяват единствено с редки хубавици или най-малко с такива, които съумяват да ги убедят, че са такива. Мъжът Лъв обгрижва непрекъснато жена си доста, прави й изненади и я обкръжава с нежна обич. Но в случай че Лъвът не бъде хвален постоянно за всеотдайността си, той залинява и изсъхва. Така че, поливайте постоянно егото му.

1 място – Дева

Ето го и златото – мъжът Дева е коронясан от астролозите като съвършеният брачен партньор. Изкарва положителни пари, непостижим кулинар, не страни от прахосмукачката и стирката и на всичко от горната страна е най-хубавият в бавенето на бебета. Съпругът-Дева е идеалният сътрудник, който в никакъв случай няма да съобщи фамилията. Също по този начин е деликатен и добър ухажор, както и най-хубавият другар на жена си. Тя може да му показа безусловно всичко. Но … мъжът Дева постоянно се дами тъкмо за най-неподходящата партньорка. Какво да се прави – Съдба!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР