Нека да видим какво могат да очакват мистичните Водолеи до

...
Нека да видим какво могат да очакват мистичните Водолеи до
Коментари Харесай

Какво да очакват Водолеите до края на годината?

Нека да забележим какво могат да чакат мистичните Водолеи до края на годината. Това е една от най-многопластовите и забавни зодии в астрологията и нещата при тях в никакъв случай не са такива, каквито наподобяват на повърхността. 


 Книгата която би трябвало да прочетете съгласно вашата ЗОДИЯ! (Част 1) Книгата която би трябвало да прочетете съгласно вашата ЗОДИЯ! (Част 1)
Овен - " Илиада " Омир  Ако някой има водач или боец вътре в себе си, то това е Овенът. Силен, воден и твърдоглав, Овенът обича приказк...

Мантрата на Водолеите до края на тази година ще бъде: Светът е мой. 

Натрупаните триумфи досега от началото на 2021-ва ви карат да гледате решително напред. Все отново не ставайте горделиви, тъй като това може да ви изиграе неприятна смешка. Ако съумеете да се справите с това леко препяствие, то нямате да имате проблеми. Това е вашето време, вашият миг под прожекторите и никой в никакъв случай не го е заслужил или спечелил повече от вас.

Всички тези фантазии, които сте имали за бъдещето си, са на път да се изплатят. Всички тези усеща, които не можете да обясните, ще се трансфорат в същински и ще видите за какво всички тези неща в никакъв случай не са се получили преди. Просто не сте срещали верните хора досега. 

С огромните дарове идват и огромни отговорности. Да, тъкмо както във кино лентата Спайдърмен. Не забравяйте да споделяте триумфа си с другите, които са ви помогнали и да се отзовавате на помощ на хора в неволя. Когато можете подкрепете някоя добра идея. Не е казано, че би трябвало да е с пари - отделете време за доброволчество, да вземем за пример. Дайте назад малко от това, което Вселената ви даде като триумф. 
 Любовно предсказване за всяка зодия през ОКТОМВРИ (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през ОКТОМВРИ (Част 1)
ОВЕН Любовта е работа, Овен, и вие знаете, че би трябвало да се потрудите. Работата може да ви откъсне от романтиката, само че единствено за няколко...

Успешният темп най-вероятно ще продължи и при започване на идната година. Пазете се от неприятни непредвидени обстановки - не подценявайте грижите за своето здраве. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР