Нека да си представим следната хипотетична ситуация… Харесваш мъж. Да

...
Нека да си представим следната хипотетична ситуация… Харесваш мъж. Да
Коментари Харесай

Скъпа, той просто не си пада по теб

Нека да си представим следната хипотетична ситуация… Харесваш мъж. Да речем, че го харесваш много. До такава степен го харесваш, че даже си склонна да загърбиш това нещо, което се назовава горделивост (какво ли беше пък това?!) и без проблем можеш да се правиш на глупачка 24/7. Ей по този начин, тъй като го харесваш, а той… не е ясно.

Той е комплициран, той е “във филма”, той не знае какво желае, по кое време го желае и за какво го желае. Остави пред него две изцяло идентични червени ябълки и го помоли да си избере една - той отново ще умува коя да вземе. Защо ли? Кой знае…

Може би го е боязън да не се прецака, може би не обича да поема самодейността, може би взима решения мъчно, може би през днешния ден черна котка му е предходна път, пингвин му е изял домашното или пък някое торнадо е отнесло мозъка му към вълшебни страни, както се случи с Дороти от “Вълшебникът от Оз”.

Оправдания доста, стига да имаме предпочитание, можем да оправдаваме този мъж до на следващия ден заран. Но от време на време всичко е много по-просто, въпреки и от него да боли мъничко - от време на време, единствено от време на време, само че въпреки всичко се случва… та, от време на време той просто не си пада по теб.

Ето, написах го - той не си пада по теб. Или най-малко не си пада чак толкоз доста, че да зареже всичко останало, да не помни за “филмите” и просто да бъде с теб, тъй като желае и му се коства вярно.

Има следната крилата мисъл: "Ако един мъж желае да бъде с една жена, то той ще направи всичко допустимо това да се случи. "

Когато благосклонностите се натоварят с мисли, умувания, чуденки и питанки, не излиза нищо хубаво. В тези неща не би трябвало да се мисли, или скачаш от скалата или се обръщаш и си тръгваш по пътя. Не можеш да стоиш просто на ръба и да закриваш гледката на всички останали.

Ето за какво идващия път, когато някой се колебае дали да е с теб или с някой различен, ти бъди тази, която ще обърне тил на пропастта и ще си тръгне. Не си заслужава да скачаме в бездни за хора, които не биха прескочили и локва за нас.


Прочетете още:
Добрият, неприятният и идиотът Вълкът постоянно ще бъде неприятен, в случай че слушате единствено Червената шапчица Дами, впечатлявайте ги тези мъже!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР