Нека да се запасим с търпение и мъдрост и да

...
Нека да се запасим с търпение и мъдрост и да
Коментари Харесай

Стефан Янев: Готови сме за избори през есента

„ Нека да се запасим с самообладание и мъдрост и да чакаме мъдростта на партиите да създадат всичко допустимо България да има държавно управление, подкрепено от Народното събрание. Добре е в идващите месеци да има държавно управление.

Прави усещане другите послания и се надявам партиите, които са заети с тази задача сега да имат визия, че яснотата в политическото държание е доста значимо и да бъдат поредни в това, което вършат, тъй като другояче гласоподавателите ще ги глобяват на последващи избори, когато и да са те “, съобщи служебният министър председател Стефан Янев.
 Ето по кое време биха били идващите избори, в случай че партиите не се схванат Ето по кое време биха били идващите избори, в случай че партиите не се схванат
Грубите калкулации демонстрират, че в края на август ще стане ясно дали ще има нов кабинет. При вид, че партиите не се схванат, следва...

Относно нови избори през есента Стефан Янев отговори по този начин: „ Държавата е подготвена за избори когато и да е. Вчера на изключително съвещание Министерски съвет одобри предложение за Закон на изменение и допълнение за държавния бюджет, в който са планувани пари и за избори през есента ", сподели още Янев, минути преди от " ИТН " да показват своя претендент за министър-председател.

" На процедура изборите на 11 юли, съгласно плана на държавния бюджет, използваха парите планувани за президентските избори наесен, тъй че тази смяна в бюджета би трябвало да се случи ", сподели още Янев.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР