Нека да се върнат назад във времето и да си

...
Нека да се върнат назад във времето и да си
Коментари Харесай

Президентът за „Росенец“: Корпоративни интереси или кризен ПР

" Нека да се върнат обратно във времето и да си отговорят на въпроса кой даде на концесия пристанището - държавното управление на Бойко Борисов преди 35 година Служебното държавно управление не е удължавало концесия “, разяснява шумната тематика от сутринта и президентът Румен Радев. Той дефинира концепцията на ПП-ДБ и ГЕРБ още като „ прибързана и неточна “.

„ Просто 24 години остават да бъде в действие тази концесия, която служебното държавно управление не приключи, тъй като тъкмо тогава водеше битка с галактическите цени на горивата, които ни докараха четворната коалиция “, разкритикува дейностите на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС президента.

Според Радев всичко това „ се разиграва “, с цел да забравим кой ни докара 30 % по-скъп газ, „ Джемкорп “, кой не реалокира регистрацията на " Лукойл " по време на постоянното си ръководство.

„ Служебното държавно управление събра единствено за 5 месеца налози от " Лукойл " 180 млн., два пъти повече колкото всички постоянни държавни управления. Така че се надявам, че са си създали оценка на риска какво има зад пристанището. Защото там има една огромна, тилова база. На кого принадлежи тя? Защо е на " Лукой ", по кое време е взета? Как това връщане на пристанището на страната ще работи с тази тилова база. И най-важното - по какъв начин това ще се отрази на цената на горивата у нас ", уточни още президентът Румен Радев.

Припомняме, че още преди 8.00 ч. суптринта съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков на ексклузивен брифинг в Народно събрание оповести готвените законодателни промени за преустановяване на концесията на пристанище „ Росенец “. Акцията му се оказа проведена без знанието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който още веднъж на конференция в Народното събрание дефинира дейностите му като „ не-коалиционно “ неточни.

През деня в диалога се включиха и Христо Иванов от Демократична България и Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР