Нека да се извади всичко за ЧЕЗ. Подкрепихме анкетната комисия

...
Нека да се извади всичко за ЧЕЗ. Подкрепихме анкетната комисия
Коментари Харесай

Борисов: Нека да се извади всичко за ЧЕЗ, аз нямам нищо общо


Нека да се извади всичко за ЧЕЗ. Подкрепихме анкетната комисия за ЧЕЗ в Народното събрание, тъй че госпожа Петкова и сдруженията да се извади всичко през годините, тъй като от изявлението през вчерашния ден разбрах, че аз не ги обичам. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов преди съвещанието на Министерски съвет, съобщи БГНЕС.

Довчера опозицията ме обвиняваше, че ги обичам и че през годините аз съм им пречил. Не сме пречили на никого, а сме желали електроразпределителните сдружения да си съблюдават договорите и уговорките, в резултат на което сме им пращали инспекции на всички, и на трите енергоразпределителни сдружения. Има санкции в това число, ДКЕВР е взимал връзки тогава, прокуратурата. Нека това да се занесе в Народното събрание, да се покаже, тъй че тук не става въпрос за харесване и нехаресване, а за извършване на задължения, добави Борисов.

Аутсорсването на дейностите им през годините и за какви пари ставаше въпрос, не влагаха задоволително в електропреносната и разпределителна система, което им е ангажимент. Нека в Народното събрание всичко да стане ясно. От управлението на ЧЕЗ през вчерашния ден това, което разбрах е, че единственият незаподозрян съм аз, тъй като не ги одобрявам. Няма по какъв начин тогава да имам общо с тази договорка.

Оттук нататък Дончев, Горанов и Петкова, направете с юристите на своите министерства доста явен проект и тактика, разпореди Борисов. Хубаво е, че и тази комисия я има, да се отработи, с цел да може тази операция на обществото най-сетне да се отстрани, съобщи още Борисов.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР