Нека да помогнем!Първият за 2023 г. ще се проведе в

...
Нека да помогнем!Първият за 2023 г. ще се проведе в
Коментари Харесай

Благотворителен волейболен турнир в помощ на Георги Колеолов

Нека да помогнем!

Първият за 2023 година ще се организира в интерес на Георги Колеолов от Русе, който е диагностициран със недоброкачествен мозъчен израстък и след интервенция и отхвърли за по-нататъшно лекуване от лекарите в България, фамилията му го транспортира в Анадолу, клиника до Истанбул, Турция. Сумата за лекуването е непостижима за фамилията на Георги и те имат потребност от помощ.

Турнирът е напълно любителски и всеки, който желае да взе участие може да го направи, оповестяват уредниците Ина Христова и Добромир Добрев. Ако сте фен на спорта, само че не желаете да играете, сте добре пристигнали да дойдете и да погледате. Състезанието ще се състои в Спортна зала " Иван Ханджиев " (Сапа) в Русе и ще продължи два дни.

Правила:
1. Турнирът ще се организира във формат 2 от 3 гейма до 25 точки, като при тъждество се играе решителен 3-ти гейм до 15 точки.
2. Всеки тим би трябвало да разполага с най-малко 6 състезатели и най-малко един, от които момиче.
3. В шампионата ще вземат присъединяване 8 тима разпределени в 2 групи по 4 тима.
4. Първите два тима от всяка група ще продължат към полуфиналите. Полуфиналите ще се играят на кръст както следва: А1-Б2 и А2-Б1. След полуфиналите играят А4 - Б4 И А3 - Б3. След, което се играе за трето място и по-късно край като може да се играе или 2 от 3, или 3 от 5 гейма.
5. Отборите в групите ще бъдат избрани чрез чоп.
6. Препоръчително е всеки тим да загрява преди мача, защото разполагаме с лимитирано време.
7. Всеки тим би трябвало да има по двама или трима души, които да бъдат съдии, когато не играят идващ мач.

Начало: 28 януари, 8:00 ч., като до края на деня, ще се изиграят всички мачове в групите. На 29 януари от 9:00 ч. ще се играят полуфинали и край. Програмата ще излезе, когато всичките осем места се запълнят.

Записване:

Всеки искащ да се запише може да се свърже с Добромир Добрев във или на e-mail: Таксата на тим ще е 100 лв.. Всички събрани такси ще са в интерес на идеята. Записването на тимовете става след заплатена такса.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР