Нека да помогнем на Величка Маринкова, която страда от рак

...
Нека да помогнем на Величка Маринкова, която страда от рак
Коментари Харесай

Зов за помощ! Да помогнем на Величка да живее

Нека да помогнем на Величка Маринкова, която страда от рак на двете гърди. До момента са събрани близо 170 000 лева. 
Прочетете още
Ето какво написа сестрата на Величка - Росица:

Здравейте, споделям се Росица и незабавно набирам средства за лекуването на моята сестра Величка Маринкова в чужбина. Вили е любяща майка, сестра и щерка. Тя е единствено на 39 години.

До предишното лято тя беше изцяло здрава. Отглеждаше сина си и жевееше естествен и работлив живот.

Юли 2023 светът й се срина, когато на обикновен обзор бе диагностицирана с рак на двете гърди – това е извънредно рядко събитие (10% от дамите се сбъсват с рак на двете гърди едновременно).

В този миг целия свят ми се прекатурна на 360 градуса, както този на Вили и нейният наследник.
Последваха биопсии, които нанесоха още един удар – споделиха ни, че ракът на дясната гърда е тройно нискодиференциран – най-агресивният рак и би трябвало да се работи бързо.

Започна се лекуване с химио и имунотерапия в Сити Клиник, която бе последвана от незабавна интервенция Декември 2023 – мастектомия на двете гърди, защото лекуването не даваше предстоящият от докторите резултат. Последва оздравителен интервал от към месец и и бе назначено ново лекуване с още химия и имунотерапия.

Преди 3-та следоперативна химия – 16 февруари 2024 бе изработен скенер, който сподели петна на билият дроб. Последва ново хирургична намеса в Токуда – този път на бял дроб и резултатите от имунохистохимията демонстрират метастатичен карциом на белият дроб, никодиференциран. Въпросният метастатичен карциом бе доказано, че е от тройно отрицателният рак, което допуска незабавни ограничения и лекуването не търпи отсрочване.

Взимайки под внимание лекуването извършено до тук и препоръките от лекарите наблюдаващия през цялото време бяхме посъветвани, че казусът не търпи отлагана и би трябвало да се изиска второ и трето мнение в чужбина.

Свързахме се със разнообразни лечебни заведения в Турция и Кралство Англия, средствата, които се изискват за незабавното лекуване не са по силите и опциите на Вили и по тази причина Ви апелирам за незабавна помощ. До часове би трябвало да съберем не дребната сума от 15,000 EUR за пускане на лекуването, което е поетапно и болничното заведение не може да даде последна цена.

Става въпрос за сума не по-малка сума от 80,000 евро или равностойността в лв. е към 155,000.

Искрено Ви апелирам да отворите сърцата си и всеки да помогне с колкото може, с цел да продължим нашата борба за живот със Вили и освен да я продължим, само че до я спечелим!

Може да помогнете на Вили от.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР