Нека да оставим органите да си свършат работата. Всички сме

...
Нека да оставим органите да си свършат работата. Всички сме
Коментари Харесай

Ангелкова: Ясно съм декларирала моите имоти, къща нямам никъде

Нека да оставим органите да си свършат работата. Всички сме виновни пред обществото и би трябвало да работим с обстоятелства и документи, не с внушения и изказвания.

Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова по отношение на проблема „ Апартамент гейт ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ясно съм заявила моите парцели, къща нямам на никое място, нито в София, нито на територията на България, нито отвън България, изясни Ангелкова. Живея в апартамент, който участва в моята декларация, сподели министърът на туризма.

Това е последният път, в който изяснявам за лъжи обвинявания и изказвания на един някогашен вицепремиер, сподели още Ангелкова.

БГНЕС напомня, че водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов пусна следващия си сигнал до медиите за настоящ министър, който съгласно него е в нарушаване поради недеклариран парцел, който населява.

„ Действащ министър, с много крупни парцели – три огромни жилището в София, се оказва, че не живее там. Оказва се, че живее някъде другаде, а той е задължен да го заявява по закона за противопоставяне на корупцията. Става въпрос за един много първокласен парцел, който се населява с години и за който има изявления в медиите “, посочи Симеонов и акцентира, че той се намира на улица „ Липа “ в столичния квартал „ Бистрица “.

По думите му парцелът заема повърхност от 2,5 декара, а в него има първокласна триетажна къща. „ Като познавам моите непримирими сътрудници, най-вероятно те през днешния ден ще пуснат още едно писмо до КПКОНПИ “, добави Симеонов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР