Нека да не се поддаваме на шантажа, който се опитва

...
Нека да не се поддаваме на шантажа, който се опитва
Коментари Харесай

Христо Иванов с нелепо оправдание за думите си в скандалния запис на Василев,

" Нека да не се поддаваме на шантажа, който се пробва да се създаде ", съобщи Христо Иванов, съпредседател на Демократична България, в коридорите на Народното събрание, съобщи NOVINI.BG.

" България има потребност от държавно управление. Всички сме на това мнение ", подсети той.

 

" Искания за събаряне на имунитет на Борисов или който и да е народен представител няма. Всичко което е говорено е предвид на обстановката като цяло в страната, в която основния прокурор декларира, че ще нападна Народното събрание. Нарече ни отпадъци, единствено тъй като Народно събрание желае да му лимитира пълномощията ", като още съпредседателят на " Да, България " Христо Иванов в коридорите на Народното събрание.

Иванов беше безапелационен, че е дал образец каква е европейската процедура, само че не и за отбрана на съответно лице.

" Имаме обстановка, в която прокуратурата намерено декларира, през устата на основния прокурор, че ще нападна Народното събрание поради обстоятелството, че Народното събрание се пробва да ограничи безконтролността на основния прокурор ", уточни той.

" Затова съществуват имунитетите, да бранят народните представители. Ние сме обсъждали практиката на европейският парламент за доста по-внимателно разглеждане на настояванията за събаряне на имунитети, тъй че да може да се направи преценка. Не виждам проблем, че сме обсъждали европейска процедура ", безапелационен бе Иванов.

Той прикани никой да не се поддава на шантажа, който се пробва да се създаде. “Целта е България да бъде хвърлена в избори. Призивът ми е да не се поддаваме, имаме потребност от държавно управление ”, акцентира Христо Иванов.

" Всички сме на това мнение. Ще продължим да работим за това да има държавно управление " съобщи Иванов.

 

" Аз не съм гадателка ", отговори Иванов на въпрос: " Ще има ли такова ".

" Имаме обстановка, с която прокуратурата намерено декларира през устата на основния прокурор, че ще нападна Народно събрание, тъй като Народното събрание се пробва да лимитира безконтролността на основния прокурор. Ние сме обсъждали практиката на Екологичен потенциал за събаряне на имунитети на депутати, тъй че в действителност да има опция да се обяснява повода. Не виждам проблем, че сме обсъждали европейска процедура ", съобщи Иванов и разясни, че разяснява позицията на Демократична България, без оглед на Борисов или на някой различен. Всичко е обсъждано предвид на Народно събрание, разясни отново той и подсети какво значи имунитет на депутат.

Относно дали е имало съвещания с посолство за това, той съобщи, че не е водил сходни диалози.

По думите му задачата е да се хвърли България в нови избори.

Христо Иванов изрично съобщи, че никой не е измамен нито един от техните гласоподаватели и разясни, че Радостин Василев може да приказва всичко.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР