Нека да наблюдаваме стъпка по стъпка, да следваме процесите, за

...
Нека да наблюдаваме стъпка по стъпка, да следваме процесите, за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Засега наблюдаваме процеса и да видим докъде ще стигне

Нека да следим малко по малко, да следваме процесите, с цел да забележим какво ще се създаде, прикани той. Както и вие виждате, всеки ден нещо се мени, нещо се случва, тъй че да не предпоставяме нещата, тъй като когато предпоставяме събития, можем да навредим на процеса, добави Карадайъ.

Все отново има едно позитивно нещо в тази обстановка, което всички би трябвало да отчетем, разяснява той по отношение на диалозите за държавно управление. Карадайъ още веднъж уточни, че продължаващата политическа рецесия в страната не взема решение проблемите на хората, а в противен случай, в някои от случаите ги задълбочава.

По-рано през днешния ден претендентът за министър председател на ПП-ДБ Николай Денков разяснява пред публицисти, че има предпочитание от ГЕРБ за включване в кабинета и на други техни министри (освен Мария Габриел), само че имат избрани правила. Разбрали сме се, че този лист ще бъде излъчен от нас, акцентира той. И подсети, че имената би трябвало да бъдат одобрени и от двете страни, в това число и при промени.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР