Нека да мине в зала, сега е минало само в

...
Нека да мине в зала, сега е минало само в
Коментари Харесай

Пеевски с остри критики към главния прокурор: Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау

Нека да мине в зала, в този момент е минало единствено в комисия. Ще разясняваме, откакто мине в пленарна зала, не можем да предрешаваме решенията в зала. Това съобщи ръководителят на ПГ на след присъединяване си в правна комисия, на която бе отнета комисията за надзор на службите от „ Възраждане “.

Относно рецензиите на Бойко Рашков поради претекстовете, с които бе отнета комисията по спецслужбите, Пеевски отговори, че тази комисия до момента „ не е свършила действително нищо, което да е в интерес на хората “.

Г-н Рашков има минимум право да разяснява, тъй като ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Той има да дава отговор на доста въпроси, като да вземем за пример какво стана с неговия градинар и какво се случи с следствията. Българската прокуратура също дължи отговори на обществото, разяснява Пеевски.

На въпрос кой ще е идващият ръководител на комисията за надзор на службите депутатът от отвърна, че тази тематика още не е дискутирана.

Пеевски разкритикува и работата на прокуратурата, като по думите му е време държавното обвиняване „ да стартира да споделя какво прави и по какъв начин си прави работата “.

Имахме мракобесен основен прокурор в предишното, само че в този момент това продължава. Искаме информация и ще зададем въпроси към господин Сарафов и към службите. Почваме да задаваме всички въпроси, тъй като всичко би трябвало да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както споделяше едно бау-бау, добави Пеевски, визирайки президента Радев, който през вчерашния ден дефинира като „ цирковото куче “ на Корнелия Нинова.

Той за следващ път оприличи президентството на „ тъмна институция, цялостна с кеш, която желае да си сътвори политически план въз основата на разграбването в последните две години на страната “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР