Нека да изчакаме до петък да видим дали най-голямата парламентарна

...
Нека да изчакаме до петък да видим дали най-голямата парламентарна
Коментари Харесай

Радев за изгонването на руските дипломати: безпрецедентен акт и отговорност носи правителството

Нека да изчакаме до петък да забележим дали най-голямата парламентарна група ще успее да извърши връчения мандат, движим се по Конституция. Много е значимо тези, които образуват сега парламентарно управническо болшинство да го вършат по подобен метод, че да подсигуряват дълготрайна резистентност - това разяснява пред публицисти довечера президентът Румен Радев

За мен е значимо да видя дебатите в пленарна зала, сподели Радев по отношение на машинното гласоподаване и връщането на хартиените бюлетини.

Всеки, който работи против ползите на България би трябвало да носи своите последици, само че в сходство с откритите процедури. Изгонването на един път на 70 дипломатически чиновници е невиждан акт и отговорност за него носи държавното управление и водачите от обединението. Това би трябвало да е ясно, акцентира президентът по отношение на изгонването на 70 дипломати на Русия от България, което се случи преди седмица.

По думите на Радев, това решение усилва риска за България – за нашата енергетика, за нашата стопанска система и най-много за жителите.

Връщането на доверието в политическата класа изисква да има бистрота във връзка с финансирането на български политици, само че не по-малко значимо е анализатори и обществени представители, които образуват публичното мнение, да афишират дали и те не получават финансиране извън, заключи Румен Радев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР