Нека да е ясно, че партиите на войната нека спечелят

...
Нека да е ясно, че партиите на войната нека спечелят
Коментари Харесай

Радев: Партиите на войната нека спечелят изборите и да поемат отговорност за решението за оръжия в Украйна

" Нека да е ясно, че партиите на войната дано завоюват изборите, да сформират държавно управление и да поемат отговорност за решението българската войска да даде оръжие на Украйна. Хора, които не схващат от военно дело, вършат всичко допустимо да ни въвлекат в процесите на ескалация, които те не могат да управляват. Виждаме, че войната към този момент зацикли във фаза на цялостно взаимно безсилие и тя въвлича всички нас. Моята позиция е ясна и аз изрично съм срещу изпращане на въоръжение от запасите на българската войска в зоната на военните дейности ", съобщи президентът Румен Радев от село Устина в област Пловдив по случай Деня на лозаря и св. Трифон Зарезан.

Запитан за коментар по отношение на новите лица, включени в листата „ Магнитски ”, той разяснява: " Съпротивата против битката с корупцията в България е голяма. Няма кой различен да свърши нашата работа вместо нас. Трябват ефикасни закони против корупцията. Тази битка не би трябвало да е единствено предизборно говорене. Следващият парламент да се ангажира с ефикасна правосъдна промяна, с цел да не влизат повече българи в листата " Магнитски ".

" С този закон „ Магнитски  САЩ вършат всичко допустимо корупционните практики да не преминат в тяхната система, само че това е сигнал към нас, че би трябвало да се подхващат ефикасни ограничения ”, посочи той.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/540966564513804/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР