Нека час по-скоро да се създаде правителство, призова Живко Табаков

...
Нека час по-скоро да се създаде правителство, призова Живко Табаков
Коментари Харесай

Протест срещу хартиената бюлетина в Бургас: Да спрем хартиените тигри

Нека час по-скоро да се сътвори държавно управление, прикани Живко Табаков

Протестиращи се събраха пред Община Бургас, с цел да изразят недоволството си по отношение на готвените промени в Изборния кодекс, с които ще се върне хартиеното гласоподаване, разширението на ЦИК от 15 на 25 души, закриването на Обществения съвет към ЦИК и премахването на регион „ Чужбина “. Протестиращите разпънаха транспарант " Да спрем хартиените тигри! ", освиркваха и биеха барабан. Сред тях бяха водачът на Движение " България на жителите " за Бургас Живко Табаков и общинският консултант от " Демократична България " Даниела Божинова.

" Голата истина излезе нескрито за 48-ото Народно заседание. Честито на новата коалиция сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това не е политически, а цивилен митинг, който бе импортиран от цивилен лица. Ако бъде признато предлагането за хартиения избор, ще се върнем години обратно. Всички си спомняме индианските влакна, корпоративния избор, платения избор и вота, който постоянно изопачаваше крайния резултат. Тези, които сме минавали през избори, си спомняме какво беше през 2015 година и многото невалидни бюлетини в община Бургас през 2019 година 12 400 невалидни бюлетини, което изопачава представителството на локалната и държавната власт. Надявам се хартиената коалиция да изтегли час по-скоро предложенията си и да поддържа новата комисия, която ще бъде основана в Народното събрание - за разглеждане на новия Изборен кодекс. Да не се протяга ръка на гражданските организации, импортирани през последните 5 години и направляваха работата на ЦИК. Нека час по-скоро да се сътвори държавно управление ", прикани Живко Табаков, който е ръководител на Движение " България на жителите " и е измежду уредниците на митинга. 

 

ПОВЕЧЕ ГЛЕДАЙТЕ ВЪВ ВИДЕОТО: 




 Протестиращите разпънаха транспарант " Да спрем хартиените тигри! ", освиркваха и биеха барабан. Сред тях бяха водачът на Движение " България на жителите " за Бургас Живко Табаков и общинският консултант от " Демократична България " Даниела Божинова 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР