Нека Бог да бъде с нас. Разрешете да се върнем,

...
Нека Бог да бъде с нас. Разрешете да се върнем,
Коментари Харесай

Драма С Пътнически Самолет Заради Забравено Бебе!

" Нека Бог да бъде с нас. Разрешете да се върнем ", желае позволение за кацане водачът. Операторът е много комплициран и се чува да беседва с сътрудниците си по какъв начин да работят. Той също изяснява, че жена е не запомнила бебето си в зоната за очакване, съгласно клипа.

Тогава още веднъж се чува водачът да повтаря на оператора: " Пътничката е оставила бебето се на терминала и отхвърля да продължи полета ".

След къса пауза водачът получава позволение да се върне назад на летището, от което е изхвърчал.

Не се оповестява нито дали детето е било открито, нито каква е била ориста на майка му след случая.

Голяма необичайност е самолетите да се връщат или да се отклоняват от маршрута си за нещо, друго от механически аргументи или аргументи, свързани със здравословното положение на пасажери.

През 2013 година полет на " Америкън Еърлайнс " от Лос Анджелис до Ню Йорк се отклони към Канзас Сити поради " доста непослушен пасажер ", който отхвърли да спре да пее песента " Винаги ще те обичам " на Уитни Хюстън.

На идната година в Ню Йорк аероплан, който се насочва към Сеул, се връща назад на летището, откакто наследницата на шефа на Южнокорейските авиолинии Чо Хюн-ах принуди старши член на екипажа да слезе от самолета малко преди излитането, защото й сервирали макадамови ядки в пакетче, вместо в купа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР