Нека благодарим на Бога, че ни изпраща своя син и

...
Нека благодарим на Бога, че ни изпраща своя син и
Коментари Харесай

Патриарх Неофит: Нека благодарим на Бога, че ни изпраща своя син и България да бъде в светлина


Нека благодарим на Бога, че ни изпраща своя наследник и България да бъде в светлина. Това съобщи Негово Светейшество Българският патриарх Неофит пред публицисти преди да оглави Празничната работа за Бъдни вечер, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Нека се радваме на този прекрасен празник! Нека благодарим на Бога, че ни изпраща своя наследник, с цел да следваме същинската светлина. България в светлина. За доста години, пожела на българския народ патриарх Неофит.

Негово Светейшество патриарх Неофит оглави Празничната работа за Бъдни вечер в патриаршеската катедрала „ Св. Александър Невски “ в съслужение с архиереи на БПЦ.

Десетки миряни пристигнаха в храм-паметника „ Св. Александър Невски ” на Бъдни вечер преди да заемат местата си на празничната фамилна софра.

Хората възпламениха свещ и се помолиха за здраве и благополучие за себе си и за околните си, до момента в който патриарх Неофит водеше вечерната богослужба.

По време на словото си пред вярващите патриархът прикани да отворим душите и сърцата си за Спасителя.

„ Нека през днешния ден раждащият се младенец бъде с всички нас, с цялото българско общество. Благословена да бъде и днешната празнична софра, събрани към, която всички дружно да посрещнем Господ “, съобщи още патриарх Неофит. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР