Нека бъдем честни, в центъра на Европейския съюз са християнските

...
Нека бъдем честни, в центъра на Европейския съюз са християнските
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Трябва да върнем нормалността в семейството

Нека бъдем почтени, в центъра на Европейския съюз са християнските полезности. Това съобщи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в ефира на Нова.

По думите му в Европа и в България има демографски срив. Трябва да се постараем да върнем нормалността в фамилиите, счита патриота.

" Полът е биологична категория, а не обществена ", изясни водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Според него обществото би трябвало да отговори утвърждава ли еднополовите бракове.

" За страдание, една добра концепция - да се реши казусът със фамилното принуждение и насилието против дами, е опорочена с опита да се пробута и по този начин наречената " джендър идеология ". В някои от членовете и наредбите на Истанбулската спогодба се постановат понятия като " обществен пол ", " нетрадиционни функции на пола ", несъгласен е вицепремиерът.

Не евроскептикът,а еврореалистът се обажда у Красимир Каракачанов.

Вицепремиерът Каракачанов не желае работа на парче при референдума. Той е срещу да се питат жителите желаят или не Истанбулската спогодба, тъй като по-късно може да пристигна друга спогодба. Важно било да се разбере по какъв начин гледа обществото на сериозните проблеми.

След като ратификацията на Исатнбулската спогодба мина през Министерски съвет и стигна до Народното събрание се развихри плевел спор освен в обществото, само че и измежду политическите партии. Освен от Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ", от Българска социалистическа партия също се оповестиха срещу ратификацията, като дадоха поръчка и за образуване на референдум. Само няколко дни откакто обявиха това, социалистите обаче смениха въпроса. Позицията на Българска социалистическа партия беше разкритикувана обаче от някогашния водач и в този момент ръководител на ПЕС Сергей Станишев. Да провежда референдум още тогава се закани и Красимир Каракачанов.

Миналата седица и президентът Румен Радев се разгласи против ратификацията на Истанбулската спогодба. Той назова конвенцията зле написан закон.

Припомняме съдружният сътрудник на Каракачанов - Валери Симеонов разяснява концепцията на сътрудника си за референдум за гей браковете като глупотевина.

Красимир Каракачанов изясни, че се усеща задоволително възрастен, с цел да има свое мнение.

Той не си е разрешавал да подлага на критика сътрудник посредством медиите. Каракачанов не е разговарял със Симеонов тези дни стана ясно от думите му.

" Ако Симеонов беше поискал да разясняваме тематиката, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не можах да схвана дали той е срещу референдума или за нещата, за които желая да се организира той ", изясни Каракачанов.

Коалицията ще я има, в случай че взаимно почитание и всички си вършим работата, изясни Красимир Каракачанов. /news,bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР