Нека (б.р. естрадните певци) да не ме нападат с това,

...
Нека (б.р. естрадните певци) да не ме нападат с това,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Новите песни на естрадните изпълнители могат да докарат човек до самоубийство

Нека (б.р. естрадните певци) да не ме атакуват с това, че моята музика е цинична, тъй като съм склонен с това. Не рядко моите песни са такива единствено че в никакъв случай не съм ходил да се апелирам да ги въртят наложително по БНР или по националните медии ", изясни депутатът от “Продължаваме промяната”Христо Петров (Ицо Хазарта) по bTV.

" Новите песни на въпросните реализатори от естрадата, освен това, че старите песни са в действителност златни, могат до докарат човек до самоубийство. Препоръчвам на сътрудниците от " Възраждане " да слушат тези песни по няколко пъти ", добави той.

“Артистът и изпълнителят би трябвало да са знак на свободния дух. Всички наши фенове знаят, че въпреки чалгата да е най-слушаната музика в България, най-голямата звезда е Лили Иванова. Тя в никакъв случай не би си разрешила да отиде в канцелария, с цел да се моли за сходно нещо. Затова билетите ѝ се продават месеци преди концерта. Любо Киров знае, че работата се прави в студиото и на сцената”, акцентира Петров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР