Нежното гласче на поп фолка - Емилия подпали цялата мрежа

...
Нежното гласче на поп фолка - Емилия подпали цялата мрежа
Коментари Харесай

Напращя отвсякъде: Емилия качи 15 килограма, мъжете охкат: "Ще те скъсам!"

Нежното гласче на поп фолка - Емилия подпали цялата мрежа като се появи по-напращяла от всеки път. Признаваме, че до момента не сме я виждали с толкоз обилни и апетитни форми, които дължи на усета на брачна половинка си - Жорж Башур.

Както знаем, той си пада по женствените и заоблени извивки, а Еми няма нищо срещу да му угоди, още повече, щом може и да си похапва сладко, без да се тормози с апетит и диети.

В мрежата певицата пусна два свои фотоса, на които е и облечена в рокля, която още повече акцентира наедрелите й форми. Вместо да я корят обаче, потребителите, изключително мъжете, откачиха. Буквално!

" Ох, ще те скъсам, единствено да ми паднеш! ", " Ела насам, хабиби! ", " Ей това е жена, да искаш да я побъркаш в леглото, а не хърбите, дето единствено кокали и кожи им висят "... Тези и други мнения разбуниха духовете и несъмнено са предиздвикали певицата да се изчерви.

Дали Башур ги чете, това е различен въпрос, само че за разлика от мъжете, дамите не бяха по този начин добре настроени към обилните прелести на Ема. Някои от тях я упрекнаха, че се е запуснала и преди е била в доста по-добра форма.

" Еми, към този момент не си първа младост и в случай че надебелееш в този момент, ще свалиш килата много по-трудно, тъй че внимавай с папкането ", пишат й завистнички.

Тагове: Емилия Жорж Башур поп фолк мрежата диети
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР