Нежният и топъл нюанс на цвета на прасковения мъх (Peach

...
Нежният и топъл нюанс на цвета на прасковения мъх (Peach
Коментари Харесай

Цветът на 2024 г. - Топлият и нежен Peach Fuzz

Нежният и топъл колорит на цвета на прасковения мъх (Peach Fuzz) беше разгласен за Цвят на 2024 година, съгласно Институтът „ Пантон “(Pantone). Той демонстрира потребността ни от съчувствие и човешка връзка през идната година.

Модният цвят е предопределен да показа „ желанието ни да се грижим за себе си и за другите “ и „ чийто изчерпателен дух обогатява мозъка, тялото и душата “.

„ Преминаваме през доста разтърсвания в живота си и имаме потребност от цвят, който да е грижлив “, съобщи експертът по цветовете на Pantone Леатрис Айзман във видеовръзка със CNN.

„ Това е топъл и комфортен колорит. И е доста прелестен на досег. Смятаме, че в миг като този тактилността е в действителност значима - да допираме другите хора и да ги събираме в домовете си ".

Прасковените тонове са неизменима част от стилните сцени за пролет-лято 2024, изключително в Милано, където водещи са италиански къщи като Gucci, Jil Sander и Sportmax. На афтърпартито на Vanity Fair за премиите „ Оскар “ през март Хилари Дъф носеше въодушевена от бельото рокля в прасковен цвят на Dolce & Gabbana. Малко по-късно Ума Търман участва на премиите Women Making History Awards в рокля от габардин Prada за есен-зима 2023 година в същия цвят.

Прасковеният цвят превзема попкултурата в последно време.

 

   View this post on Instagram

A post shared by PANTONE (@pantone)


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР