Нежната половинка от дует Ритон“ – Катя, благодари на 4-те

...
Нежната половинка от дует Ритон“ – Катя, благодари на 4-те
Коментари Харесай

Катя от „Ритон“ с незабравим рожден ден

Нежната половинка от дует „ Ритон “ – Катя, благодари на 4-те хиляди фенове в зала 1 на НДК, заявявайки, че ще помни този рожден ден вечно. Концертът им „ Елате ни на посетители – на рожден ден “, стартира с мелодията на най-известната българска ария за персоналния празник – „ Честит рожден ден “ на Мая Нешкова, с която са състуденти от Естрадния отдел на Консерваторията.

 

Дуетът се появи изненадващо измежду феновете и обходиха редиците на залата, до момента в който бендът свиреше мелодията от Кирил Икономов, а вокалната група изпълняваше празничния текст.

Те останаха на сцената два часа и половина, без спирания за посетители или отмора и заложиха на 100% на песни от репертоара си. Тук е моментът да отбележим, че от самото начало пяха онлайн в акомпанимент на групата им „ Ангелите на Ритон “.

 

Не пропуснаха да отбележат, че на барабаните свири синът на Жоро Марков от „ Щурците “ – Георги Марков-младши, както и че журналистът Драго Драганов е написал най-вече текстове за тях, в които се обясняват любовта им и персоналните им взаимоотношения.

Сред гостите в залата, изненадали ги с появяването си след доста години, бе и балерина, танцувала с тях по участия в края на 80-те. В публиката бе и вокалистът на „ Диана Експрес “ Илия Ангелов в качеството си на създател на ново парче за дуета, прозвучало премиерно.

 

Между песните музикалните домакини се впуснаха в присъщите за тях шеговити разногласия и иронията за възраст и отминали години. Въпреки, че са на сцена от много години, не може да се отхвърли, че дуетът поддържа младежка кондиция в стайлинга, светоусещането и наличието си.

 

Те означиха, че през идната година се навършва половин век, откогато се познават и имат възприятието, че времето е отлетяло за момент. Споделиха, че за това време, са минали и през по-бедни години, както и че в продължение на 13 години, са живели чартърен. В един миг им се е наложило да работят и в областта на търговията – имали магазин за кукли „ Барби “ и козметика, а извоюваното от бизнеса вложили в музиката.

 

Билетите за шоуто им в София бяха разпродадени на цени започващи от 40 и достигащи до 100 лв.. След рождения ден следва и турнето на дуета, което ще мине през градовете Сливен, Козлодуй, Пловдив, Шумен, Плевен, Варна, Бургас и Русе. Цените на билетите в провинцията, са съобразени с по-ниските приходи на хората и по тази причина са по-евтини.

 

Междувременно стана ясно, че звездите довършват нов албум със заглавие „ Счупеното носи благополучие “, който ще излезе на диск, винилова плоча и флашка.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР