Нежната фигуристка Фейгин наскоро напусна предаването Игри н аволята, тя

...
Нежната фигуристка Фейгин наскоро напусна предаването Игри н аволята, тя
Коментари Харесай

Любовните отношения в "Игри на волята" се заплитат все повече

Нежната фигуристка Фейгин неотдавна напусна предаването " Игри н аволята ", тя бе доста харесвана от феновете с нежния си мил темперамент, само че постоянно се поддаваше на операции от страна на другите играчи.

Първо се злепостави вслушвайки се в препоръки на околните си другари Мани и други, след това се сближи с Георги, а той не пожела да се жертва за нея и да й завоюва време в Игрите. Накрая изморена и изтощена душевен Александра Фейгин загуби.

След излизането си тя призна, че са я сломили с груби думи, с доста тежки обвинявания и реплики най-много Вики. Фейгин признава, че е изгубила напълно социаолната огра и че неналичието на житейски опит си е проличала в представянето й. 

Наскоро обаче изтече кадър, на който Мирела и Георги се забавляват и въпреки да няма романс по сред им, мнозина разясниха поста. Самата Фейгин призна, че се е почувствала наранена и е било провокация, само че тя се радва че все още с Георги са дружно и се сближават от ден на ден, сложните мигове ги вършат по мощни, споделя спортистката. 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР