Нежната двойка Диляна и Вяра се врекоха във вечна вярност

...
Нежната двойка Диляна и Вяра се врекоха във вечна вярност
Коментари Харесай

Вдигнаха първата лесбо сватба у нас

Нежната двойка Диляна и Вяра се врекоха във безконечна честност пред семейство и другари на непретенциозно тържество.

Лесбовенчавката се състоя преди дни в Русе. Дамите поканиха и духовник, който да ги благослови. Те са безапелационни, че празничният ден е бил същинска женитба. На венчавката 41-годишната религия е в бял костюм, а 25-годишната Диляна е облечена в бяла рокля. Двойката не пропусна да разгласява фотоси, на които проличава насладата им.

Преди време девойките споделиха, че разликата във възрастта не ги тормози. Те са уверени, че след бракосъчетанието са подготвени да разраснат фамилията си и да имат лично дете.

Диляна ще бъде майката и ще върви на ин витро процедури. Те ще дадат независимост на детето си да избере единствено пътя си и няма да го възпитават да е хомосексуално.

Диляна споделя, че е имала връзки и с мъже, само че и духовно и полово й харесва да е с жена. Вяра твърди, че е мощно разочарована от мъжете. Въпреки това от първата си връзка с мъж има 21-годишен наследник.

Любовта сред двете пламнала в обществените мрежи. Те поддържат близо 8 месечна връзка във Facebook. Диляна работи в чужбина, връща се у нас и двете се срещат, написа „ България през днешния ден “. Двете дами споделят, че са минали през разнообразни житейски драми, с цел да открият любовта.

Преди повече от година Вяра дала годежен пръстен на половинката си и е уверена, че тя е любовта на живота й. Наскоро й подарява още един годежен пръстен, с цел да удостовери любовта си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР