Нежеланият в Рома Николо Дзаниоло почти сигурно ще продължи кариерата

...
Нежеланият в Рома Николо Дзаниоло почти сигурно ще продължи кариерата
Коментари Харесай

Фенербахче надцаква Галатасарай за Дзаниоло

Нежеланият в Рома Николо Дзаниоло съвсем несъмнено ще продължи кариерата си в Турция, само че още не е ясно дали в Галатасарай или Фенербахче. Последните информации сочат, че “фенерите ” са подготвени с оферта, която в по-голяма степен устройва и Рома, и самия състезател. Трансферната сума ще е към 30 млн. евро плюс бонуси, колкото оферираше и Борнемут, само че Дзаниоло отхвърли да премине в британския клуб. 

Италианският национал упорства в контракта му да бъде вписана ниска откупна уговорка за тимове от Италия през лятото да се завърне в Серия “А ”, само че към този момент с екипа на Милан или Ювентус. Дзаниоло желае клаузата да е на стойност най-много 30 млн. евро. От Фенербахче са съгласни на този вид, до момента в който Галатасарай се надява да получи най-малко 35 млн. за нападателя след края на сезона. 
 Турски грандове желаят Дзаниоло Турски грандове желаят Дзаниоло
По-рано през вчерашния ден стана ясно, че от Галатасарай са в напреднали договаряния с Рома за Дзаниоло, само че съглашение към момента липсва. Сега се чака идващият ход на Фенербахче. 

Трансферният прозорец в Турция затваря в сряда.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР