Нежеланието на Бен Уайт да играе за Англия се дължи

...
Нежеланието на Бен Уайт да играе за Англия се дължи
Коментари Харесай

Стана ясно защо Бен Уайт бойкотира националния отбор на Англия

Нежеланието на Бен Уайт да играе за Англия се дължи на напрежение сред бранителя на Арсенал и асистента на Гарет Саутгейт - Стив Холанд.

Футболистът напусна лагера на " трите лъва " още по време на Мондиал 2022, като тогава формалното пояснение бе, че той се е завърнал в Англия по " персонални аргументи ". Някои медии обаче разкриха, че мотивът е спор сред него и Холанд. Сега " Дейли Телеграф " осветлява и съответният диалог, предизвикал този раздор. Според изданието става дума за забележка, обвързвана с това, че Уайт няма необикновен интерес към футбола. Тя е пристигнала, откакто Холанд е задал въпроси на Кайл Уокър и Уайт по отношение на метода на игра надлежно на Манчестър Сити и Арсенал в последните сезони. Футболистът на Сити е дал отговор, до момента в който този на лондончани е признал, че не знае отговора. Бранителят на " топчиите " се е ядосал, не на съответната забележка, а на това, че тя е била направена пред целия тим и щаба.

Уайт самичък е признавал, че в никакъв случай не се бил почитател на футбола и даже в този момент рядко гледа мачове на други тимове.

" Когато бях дребен, не съм гледал футбол. Не виждам и в този момент. Просто обичах да играя играта, само че в никакъв случай не съм гледал доста, тъй че не знам доста за по-старите генерации. Гледам мои мачове по аналитични аргументи. Може би виждам от време на време и Англия, само че не бих седнал просто да виждам футболен дуел ", декларира Уайт в изявление през 2021 година.
 Арсенал предлага нов контракт и на Бен Уайт
Арсенал предлага нов контракт и на Бен Уайт

За непрекъснато в клуба ще остане и Давид Рая
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР