Нежелани косми по лицето – отървете се от тях Прекомерният

...
Нежелани косми по лицето – отървете се от тях Прекомерният
Коментари Харесай

Нежелани косми по лицето – смес от 3 съставки ги премахва напълно

Нежелани косми по лицето – отървете се от тях

Прекомерният напредък на косми постоянно се трансформира в сериозен проблем за доста модерни дами. Козметиката за битка с нежеланото окосмяване изумява със своето многообразие, само че премахването на нежеланите косми с национални средства към момента е много известно.

В антични времена нежеланото окосмяване е било изгаряно, постригвано, бръснато или търкано с пемза. Най-дръзките са употребявали пинсети или смола и восък. И през днешния ден, дамите към момента употребяват такива средства, тъй като доста остарели предписания дават обещание отличен резултат – унищожаване на космите вечно с национални средства.

Предлагаме ви безвредна и безболезнена рецепта!

Тази рецепта се употребява необятно от времето на нашите баби. В допълнение към премахването на космите, тази примес подхранва кожата, прави я здрава и красива. Всъщност съставът включва доста витамини, минерали и антиоксиданти.

Необходими съставки:
2 супени лъжици мед
1 супена лъжица овесени ядки
2 супени лъжици лимонен сок

Приготвяне:
Смесете всички съставки до приемането на гладка примес. След това я нанесете върху лицето в зоната с нежеланото окосмяване.

Сместа би трябвало да остане върху кожата за 15 минути и по-късно да се отмие с топла вода.

Вижте още: Мръсното спално долни дрехи крие опасности за здравето

След процедурата би трябвало да нанесете подхранващ крем. Правете тази процедура два или три пъти седмично и ще се отървете от досадните и нежелани косми по лицето. Резултатът ще ви зарадва!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР