Неизвестното около мистериозната смърт на жената по бански, открита близо

...
Неизвестното около мистериозната смърт на жената по бански, открита близо
Коментари Харесай

Куп въпросителни около смъртта на млада и секси учителка, намерена полуразложена по бански в колата си в Приморско

Неизвестното към мистериозната гибел на дамата по бански, открита близо четири денонощия след гибелта й в заключена кола в Приморско, става все по-сериозно.

Въпреки че до тялото е открита чантичката й с персоналните документи и че не става дума за грабеж, към този миг проверяващите са се насочили към съществена версия ликвидиране. Не е ясно дали е открит мобилният й телефон.

Припомняме, че преди няколко часа, дамата е открита в личното си Рено, което се оказало, че е заключено. Това е станало откакто два дни е била търсена след подаден от майка й сигнал, че се намира в Приморско. Около 22 ч. нощес в реното бе открито тялото – в напреднал етап на разложение - на ул. " Лагуна “ – против бутиков хотел, наоколо до Северния плаж.

По данни на " Флагман " дамата се споделя Адриана Ст. от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Близките й настояват, че е изключено да е била в меланхолия и да е протегнала ръка на живота си.

Поради невъзможността да се открият забележими външни следи от принуждение поради тежкото положение на останките, при аутопсията през днешния ден са взети единствено проби за хистологичен разбор – търси се съществуване на дрога или други субстанции, които биха провокирали гибел. Не може да се откри дали става дума за инфаркт или инсулт.

Тялото към момента се намира в отделението по " Съдебна медицина “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР