Неизвестно семейство от Монтана зарадва дете, чиято тротинетка е била

...
Неизвестно семейство от Монтана зарадва дете, чиято тротинетка е била
Коментари Харесай

Доброто съществува! Вижте как семейство от Монтана върна усмивката на дете, останало без тротинетка

Неизвестно семейство от Монтана зарадва дете, чиято тротинетка е била открадната, научи организация BulNews. 
Трогателната история описа майка от града на Огоста в обществената мрежа. Тя споделя, че в понеделник в парка на Монтето била открадната тротинетката на щерка ѝ. Непознато семейство видяло плачещото момиченце и решили да върнат усмивката му. Така те отишли в непосредствен магазин и закупили на детето чисто нова тротинетка. 
След като схванала за случая, майката останала трогната от постъпката на непознатите хора. Тя решила да им благодари обществено. 
„ Вчера в парка на Монтето беше открадната тротинетката на щерка ми. Дотук написаното всички ще си кажат “да, обикновено за нашия град ” или “очаквано, откакто детето не е внимавало… ”
Пиша тук с цел да опиша: не за случката, а за следствията, които са доста по-важни за мен и моето дете! Пиша за Семейството и за Хората от моя град, които са успокоявало детето ми и в следствие са купили нова тротинетка, с цел да не се тормози и да е още веднъж с усмивка на разположение. За тези хора си заслужава да се написа и приказва, аз желая да познавам такива хора в моя град и желая да ги има, тъй като са скъп образец за всички нас!
БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!!! “, написа трогнатата майка. 
Тя моли незнайното семейство да се свърже с нея, с цел да може и персонално да изкаже своята благодарност.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР