Неизвестно лице е поставило портрета на руския президент Владимир Путин

...
Неизвестно лице е поставило портрета на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Портрет на Путин се появи в конгреса на Колорадо

Неизвестно лице е сложило портрета на съветския президент Владимир Путин там, където било планувано слагането на портрет на американския президент Доналд Тръмп в конгреса на щата Колорадо, оповестява американският в. "Маями хералд ".

По принцип локална креативна група, наречена "Граждани на Колорадо за просвета ", дава отговор за поддържането на ротондата на третия етаж на щатския конгрес, в която са портретите на всички американски президенти. Но съвсем 19 месеца откакто Доналд Тръмп встъпи в служба, креативната организация към момента не е съумяла да събере пари, с цел да бъде изработен портрет на сегашния президент, споделя Джей Селър, президентът на организацията. Цената на портрета е 10 000 $.

Неизвестно лице съумяло да сложи до мястото, на което липсвал портретът на Тръмп, портрет на съветския президент. Членът на щатския Сенат Стив Фенбърг съумял да снима портрета и да качи фотографията в акаунта си в Туитър.

If only I got this much press for my bills last session... https://t.co/6niCaY4x3w
— Steve Fenberg (@SteveFenberg) July 28, 2018
Служител на Конгреса обаче бързо забелязал необикновеното "портретно наличие " и махнал портрета на Путин, написа Българска телеграфна агенция.

As seen in the Colorado State Capitol Hall of Presidential Portraits today...#putinpotus pic.twitter.com/cW2cmqtmWM
— Steve Fenberg (@SteveFenberg) July 26, 2018
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР