Неизвестни убийци от около месец са подели атака срещу бездомните

...
Неизвестни убийци от около месец са подели атака срещу бездомните
Коментари Харесай

Разследват убийствата на 100 котки за месец в Бургас

Неизвестни убийци от към месец са подели офанзива против бездомните котки в Бургас - с отрова за мишки, стрихнин, антифриз, с въздушни пушки. Защитниците на животните са ужасени и могат единствено да събират трупове, които да носят в полицията. Само за месец в града публично записаните случаи са над 30. 15 пък са труповете на котки, откарани в полицията от разнообразни жители.

" Предприети са всевъзможен вид оперативно-следствени дейности. Извършва се обход в регионите, изискват се записи от видеокамери, снемат се показания на жители... ", оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас пред Дарик.

Но вълната от сигнали за убийства на четириноги в обществените мрежи не стихва.

Според съдружие " Милосърдни сърца " случаите към този момент са близо 100 и става въпрос за всеобщи убийства. Само през вчерашния ден доброволките отнесоха 6 котешки натрупа.



Кой стои зад този злокобен сюжет, към този момент остава мистерия. Ясно е обаче, че той е рисков освен за животните, само че и за хората.

Според една от хипотезите, причинителят работи самичък. В тъмното примамва котките с храна, само че разсипва върху нея отрова за мишки. Тя е бързо настояща, само че предизвиква мъчителна смърт- с гърчове, зной....
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР