Неизвестни отново са повредили едно от съоръженията на площадката за

...
Неизвестни отново са повредили едно от съоръженията на площадката за
Коментари Харесай

Отново огромна свинщина в Разград

Неизвестни още веднъж са развалили едно от оборудванията на площадката за деца с увреждания до хотел "Централ " в Разград, оповестиха от общинската администрация.

Рампите, по които инвалидните колички се качват на въртележката, са извадени от оборудването и захвърлени в тревната повърхност наоколо.

Счупени са или липсват и свързващите детайли сред рампите и главната част от структурата. Повредата по детското оборудване ще бъде отстранена от служащи от общинското дружество "Паркстрой " и другата седмица децата още веднъж ще имат достъп до въртележката.

Детската площадка бе реновирана през предходната година със взаимно финансиране и обединени старания на локалната власт, гражданския бранш и бизнеса. Тя се състои от седем детски уреди, от които две са за деца с увреждания. Това е второ посягане върху уреди на площадката.

Първият път бе още преди формалното разкриване и още веднъж върху въртележката.

Ръководството на община Разград моли жителите да опазват публичното имущество, което е предопределено за прилагане от всички поданици и посетители на града, и да алармират, когато станат очевидци на сходно посягане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР