Неизвестни апаши откраднаха багер от двора на Александровска болница. За

...
Неизвестни апаши откраднаха багер от двора на Александровска болница. За
Коментари Харесай

Откраднаха багера на наш известен музикант


Неизвестни апаши откраднаха екскаватор от двора на Александровска болница. За това осведоми притежателят на машината известният музикант от група "Те " Ясен Велчев.
"Откраднаха го! Откраднаха сбъднатата ми фантазия! Откраднаха най-музикалният екскаватор! Откраднаха последните 13 години от живота ми! CASE 580 SLE. 17 годишна машина, на 12400 часа, само че поддържан с толкоз доста предпочитание и любов! ", написа музикантът.
"За последно бе паркиран в двора на Александровска болница. Откраднат е в неделя 2 декември вечерта ", разяснява още Велчев.
Той насочва апел за помощ в издирването на машината и моли да бъде потърсен, в случай че някой разполага със основна и точна информация за наглата кражба.
Музикантът неведнъж е споделял, че да има екскаватор е детската му фантазия. И през днешния ден с изключение на музикалните си задължения той работи като багерист и споделя намерено удовлетворението от работата си.
"Между музиката и багера има доста общи неща. Например, като отида да работя с багера, не си потеглям, в случай че не ми харесва това, което съм направил. Ако не съм оформил добре някакъв ров, не ми е хубаво. Така е и с музиката в случай че това, което вършим с групата, не звучи добре, няма го кефът ", прям е в изявленията Ясен Велчев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР