Неизвестен мъж е платил цялта сметка на дядо в столичен

...
Неизвестен мъж е платил цялта сметка на дядо в столичен
Коментари Харесай

Добрина! Непознат плати сметката на възрастен мъж в хипермаркет

Неизвестен мъж е платил цялта сметка на дядо в столичен хипермаркет. Затова положителната постъпка заяви правнучката на възрастния мъж.

Случаят е от през вчерашния ден на обяд в квартал " Люлин " 6.

Добрият жест е станал ден, откакто дядото е изгубил своята жена.

" Днес (б.а. вчера) към 11:30 часа в магазин Билла, намиращ се на бул. " Панчо Владигеров " в Люлин 6, ден след погребението на прабаба (96г) ми, най-голямата обич и живота на прародител ми (92г), някой чужд младеж, както го разказва дедко ми, е заплатил покупките му без причина. Искам този пост да стигне до него и да знае, че с тази си постъпка е трансформирал живота, както на дедко ми, по този начин и моят.

Благодаря ви, благи съграждани, че измежду вас има положителни хора с огромни сърца, благодаря ти, скъпи Човеко, думите не ми стигат, с цел да опиша благодарността си. Бъди сигурен, че ще повторя, потретя и предам нататък твоята добрина и ти благодаря, че ми даде вяра да продължа да имам вяра в положителното! ", написа Мария Георгиева.



Публикацията на дамата е харесана стотици пъти, а мнения хвалят незнайния човек.

" Бъдете здрави и възторженостти за този, който е сторил това положително! То ще му се върне! Няма ненаказано положително и ненаказано зло! ", показва Весела Венева.

" Още има вяра,така се прави доброта безшумно и безкористно, почитание за постъпката и огромното сърце на този който го е направил ", прибавя Т. Кирилов.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР