Неизвестен е надраскал със спрей лек автомобил в София.За вандалската

...
Неизвестен е надраскал със спрей лек автомобил в София.За вандалската
Коментари Харесай

Надраскаха със спрей лек автомобил в София СНИМКИ

Неизвестен е надраскал със спрей лек автомобил в София.

За вандалската демонстрация заяви собственичката на надрасканата със наследник спрей кола.

Симона-Велина Тодорова написа в обществената мрежа Фейсбук, че автомобилът й е бил паркиран в квартал " Гоце Делчев ".

" Благодаря на будния жител, който е комуникирал своето обръщение към мен по този метод. Когато на мен някой ми пречи, звъня в ЦГМ и в действителност не съм очаквала да ми се случи поздрава, който виждате. И отново към будния жител, другия път преди да действаш се замисли дали една бременна жена има потребност да завари колата си в това положение ", написа дамата.

Жената призова водачите да внимават къде паркират колите си.

" Мили хора, внимавайте на чие място паркирате в Гоце Делчев, на следващия ден може да сте вие. Обидно е, гадно е, не мога да допускам какви хора има… Вие какво бихте създали в тази обстановка? Ако имате концепция кой може да го е направил, ще се веселя да споделите ", приключва обявата си Тодорова.

Шофьорката разгласява и фотоси на надраскания със спрей автомобил, а в мненията под поста консуматори на Фейсбук написаха, че драсканиците елементарно могат да бъдат отстранени с избрани препарати. 

" Понеже чистихме такова преди седмица, от будни зона-активисти съгласно мен, с безацетонов лакочистител се чисти доста елементарно, в случай че още не сте го създали ", разяснява Александра Томчева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР