Неизвестен човек е писал цифри в тефтерчето на отстранената кметица

...
Неизвестен човек е писал цифри в тефтерчето на отстранената кметица
Коментари Харесай

Неизвестен писал в тефтерчето на Иванчева, съдът назначи нова експертиза

Неизвестен човек е писал числа в тефтерчето на отстранената кметица на " Младост " Десислава Иванчева. Това стана ясно на следващото съвещание по делото против нея и нейната заместничка Биляна Петрова.
От графологичната експертиза, показана през днешния ден в съда, излиза наяве, че цифрата 40 000 не било писано от Иванчева , а от друго лице. Това не е единствената цифра, изписана не от кметицата, показва експертизата. Поради тази причина съдът назначи спомагателна експертиза, която да откри кой е писал вместо Иванчева. Крайният период за специалистите е при започване на април.
Има подозрение, че другият обвинен по делото - някогашният кмет на " Младост " Петко Дюлгеров, апетитен за медиатор при настояването на подкупа от строителния бизнесмен Александър Ваклин, е допустимо да е точно незнайният, писал в тефтерчето.
Според прокуратурата в тефтерчето на Иванчева са водени мемоари, свързани с подкупа – сметки за квадратурата на плановете на Ваклин и евнетуалните суми, които да му се изискат. Разследващите показаха:
В – 12.500х15
I 12 500 х 15 – 187 500
40 000 х 10 – 400 000…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР