Неизлъчвани досега кадри разкриват минутите след катастрофата на булевард Черни

...
Неизлъчвани досега кадри разкриват минутите след катастрофата на булевард Черни
Коментари Харесай

Минути след жестоката катастрофа на бул.Черни връх: Ето я жената, която носи стълба на обвиняемия Георги Семерджиев

Неизлъчвани до момента фрагменти разкриват минутите след злополуката на бул. „ Черни връх “, за която е обвиняем Георги Семерджиев. При случая починаха две млади дами. 

Според проверяващите на записите от охранителни камери е полицайката Симона Радева, съобщи bTV. Кадрите са от охранителна камера на улица в София, където се развива действието. 

От записите се вижда, че млада жена носи стълба. Разследващите настояват, че дамата е полицайката Симона Радева, а Семерджиев се е качил по нея и се е прибрал в дома си. 

В 23:50 часа дамата се връща и прибира стълбата. Радева признава пред съда, че е помогнала на Семерджиев.



Според проверяващите на фрагментите от охранителната камера е точно полицайката Радева. По време на разпита си пред съда тя признава, че познава обвинения Семерджиев и след злополуката му е занесла стълба с персоналния си автомобил.

В показанията си като очевидец по делото тя добавя, че не е била сама.

Снимките на дамата със стълбата са в кориците по делото против Георги Семерджиев. Адвокатът на подсъдимия Мирослав Христов не ги вижда за първи път. Той посочи, че Радева е занесла стълбата от другарски интерес, с цел да му помогне.

На фотосите към този момент е направена експертиза, с цел да се откри коя е дамата със стълбата.

„ Отговорът на специалистите е, че не е ясно. Не може да бъде разпознат субектът в тези фотоси “, добави Мирослав Христов, юрист на Георги Семерджиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР