Неизгасена цигара или електрическа неизправност биха могли да са причина

...
Неизгасена цигара или електрическа неизправност биха могли да са причина
Коментари Харесай

Една от версиите за пожара в Нотр Дам - незагасена цигара

Неизгасена цигара или електрическа нередовност биха могли да са причина за опустошителния пожар, който избухна в катедралата Нотр Дам през април . Това оповестиха от прокуратурата в Париж в сряда, съобщи БГНЕС.
Френските следователи преглеждат доста хипотези, " в това число погрешно действие на електрическата система или пожар, който е почнал от незагасена цигара ", се споделя в изказване, което демонстрира, че няма доказателства, които да поддържат каквато и да е доктрина за " незаконен генезис " на огъня.
В изказването се споделя, че предварителните изводи се основават на диалози с към 100 очевидци. Но се акцентира, че следствието към момента не е изяснило повода за пожара.
Все още не било допустимо да се заключи дали най-вероятната доктрина е електрическа щета или незагасена цигара.
" Сега ще бъдат подхванати по-задълбочени следствия, като се употребява насъбрания опит ", показва се в известието.
Вече е намерено авансово следствие, без да е ориентирано против нито едно настрана лице, за несъзнателно нанасяне на вреди, породени от немарливост.
През април представител на компания за скеле Le Bras Freres, която е взела участие в реставрационни работи, призна, че служащите са пушили на място понякога.
" Съжаляваме за това, " сподели тогава представителят, като добави: " В никакъв случай не може цигара да е причина за огъня в Нотр Дам “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР