Неизбежно е да стигнем границите на Полша, Словакия, Унгария и

...
Неизбежно е да стигнем границите на Полша, Словакия, Унгария и
Коментари Харесай

Руски депутат: Неизбежно е да стигнем границите на Полша, Словакия, Унгария и Румъния

Неизбежно е да стигнем границите на Полша, Словакия, Унгария и Румъния.

Това разгласи съветският народен представител и някогашен пълководец в Южния боен окръг на Русия Андрей Гурульов.

" Уверен съм, че главната ни задача е войските ни да доближат границите на Полша, Словакия, Унгария и Румъния. Това е неизбежно. Няма различен вид. Въпросът е единствено по кое време ще се случи. Да, въпросът опира до сили и средства. Да, въпросът опира до производството. Но е неизбежно. Просто ще отнеме повече или по-малко време ".

You can`t accuse the Russians of lacking confidence...

After the Kherson withdrawal, MP Andrei Gurulyov insists it`s inevitable that Russian troops will reach Ukraine`s borders with Poland Slovakia, Hungary and Romania

" It`s a question of time! "
— Francis Scarr (@francis_scarr)

Малко по-рано Гурульов прикани " да не се избързва " с изводите след съветското евакуиране от Херсон. 

" Нека забележим по какъв начин ще се развият нещата. За страдание не се отразява задоволително в съветския ефир, поради събитията в Херсон, триумфите, които последователно реализираме посредством деелектрификацията на Украйна. Това са много съществени триумфи. Водят до съществени последици. Ако към този момент през ноември времето е релативно топло, в това число и в Украйна, убеждавам ви, че след неповече от две-три седмици ще има температури под нулата. Ще бъде доста неприятно във всички огромни градове и в дребните също. На процедура в цяла Украйна ". 

Според Гурульов точно посредством унищожаването на основни енергийни обекти Русия ще реализира амбициозните си завоевателни цели.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР