Неизбежно е да чуем гласа на хората. Но също така

...
Неизбежно е да чуем гласа на хората. Но също така
Коментари Харесай

Деница Сачева: 37 000 души са намерили работа през юни

" Неизбежно е да чуем гласа на хората. Но също по този начин е неизбежно да дадем отпор на всички, които зоват към безредици ". Това съобщи общественият министър Деница Сачева в студиото на " Панорама " по Българска национална телевизия. Според нея желанията на протестиращите са доста и разнообразни.
" Нас служебният кабинет не ни плаши. Плаши ни да влезем в окото на рецесията без парламент ", сподели още Сачева. Тя дефинира фотосите от спалнята на премиера като медийни клевети. Според обществения министър при оставка едни митинги ще бъдат сменени от други, а това може да докара до серпантина от избори.
По думите ѝ постоянните избори са след 8 месеца и няма причина да се изискват авансово оставки. " След вота на съмнение във вторник всички разновидности са вероятни, само че би трябвало да се вземе най-хубавото за страната и за хората решение ", безапелационна бе тя. За тримата министри - Младен Маринов, Владислав Горанов и Емил Караниколов, чиито оставки бяха поискани от премиера Борисов, Сачева разяснява, че те са доста положителни експерти.
" В момента точният брой на хората, които са без работа е 264 000 души. Това прави безработица от 8,3 на 100 ", сподели още общественият министър. Деница Сачева посочи, че 37 000 души са намерили работа през юни, което е рекорден брой.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР