Неистовият ламтеж за постове и власт ще доведе до това,

...
Неистовият ламтеж за постове и власт ще доведе до това,
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Продължаваме промяната могат да станат излишни

Неистовият ламтеж за постове и власт ще докара до това, откакто се разпределят регулаторите, една част от сглобката да стане непотребна. Това ще бъдат " ", което значи завършек на партията. Това сподели заместник-председателят на Атанас Зафиров в предаването " Офанзива " по Нова Нюз.

Толкова безпардонно и демонстративно в никакъв случай не са влизали хора с политическа кариера в Конституционния съд. Десислава Атанасова изнесе главната работа по смяната в Конституцията. Сега измененията са дадени на Конституционен съд и тя ще дава оценка за работата си. Няма по какъв начин Атанасова да е безпристрастна. Тези хора отиват в Конституционен съд, с цел да извършват политически поръчки, сподели депутатът.

По негови думи абсурдът с комисията за контрола на спецслужбите, която бе поета от " ", е бил фиктивен. Управляващите се уплашиха, че изгубиха болшинството там, уточни той.

Не съм чул Русия да има желание да атакува България, сподели гостът. Във всички отчети на службите се показва, че няма такава заплаха, означи социалистът.

Многократно сме алармирали за нередности в служебните кабинети. Инициирахме и парламентарна комисия за контракта с " Боташ ", внесохме сигнал против общественото министерство за корист със средства и други, сподели зам.-председателят на.

Зафиров разяснява и думите на някогашния длъжностен министър председател за така наречен " касиери ". Не знам кои са " касиерите ", само че звучи като гангстерска група. Щом има касиери, значи има и финансови потоци, сподели той.

Гостът показа мнението си за Николай Копринков. За никой не е загадка, че той беше един от главните кадровици в служебните кабинети. Той беше и топлата връзка на президентството с така наречен вътрешна съпротива в, сподели Зафиров.

За Сотир Ушев той уточни, че е известна близостта му с президента. „ Дали тази непосредственост е материализирана не знам, разясни Зафиров.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР