Неидентифицирано лице е натрупало Биткойн (BTC) токени на стойност над

...
Неидентифицирано лице е натрупало Биткойн (BTC) токени на стойност над
Коментари Харесай

Биткойн кит разтресе пазара, купувайки за над $3 милиарда

Неидентифицирано лице е натрупало Биткойн (BTC) токени на стойност над $3 милиарда от май насам, което го прави третия по величина BTC адрес в света.

Според данни от BitInfoCharts този портфейл е почнал трупането си в средата на май и до края на юни се е трансформирал в най-големия собственик на Биткойн, който не е обвързван с крипто борса.

От основаването си до момента този портфейл се е въздържал от продажби. Въпросният Биткойн адрес е получил разнообразни суми BTC, като първичната му транзакция през май включва 0.25 BTC, до момента в който последният депозит се състои от 6,600 BTC.

Понастоящем има 118,300 BTC, които се равняват на $3,087,545,354.

Класиран като третия по величина адрес в международен мащаб, той компактно изостава от студените портфейли на Binance и Bitfinex. Вероятно е този адрес, който е относително нов, да принадлежи на друга крипто борса, която реорганизира BTC запасите си.

Аналитичната компания Santiment по-рано акцентира продължаващата интензивност на Биткойн китовете по време на неотдавнашния спад на крипто пазара.

Въпреки забележителния спад на цените, не престават да се правят обилни транзакции, включващи BTC на стойност $1 милион или повече, което допуска, че китовете остават дейни, даже когато броят на огромните портфейли остава неизменен.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР