Неграмотна майка на 6 деца нахлула в час по физика,

...
Неграмотна майка на 6 деца нахлула в час по физика,
Коментари Харесай

Неграмотна майка скуба и би учителка

Неграмотна майка на 6 деца нахлула в час по физика, с цел да скубе и бие основния преподавател в поморийското село Гълъбец. Дивата разпра се разиграла поради отсъствията на две от децата й.

Учителката в ОУ „ Г.С. Раковски “ в селото отбелязвала отсъствията в дневника на класа, в сходство с условията. Това обаче било посрещнато с отрицание от майката, макар задължението й като родител да обезпечава постоянното наличие на децата си в учебно заведение, написа burgasinfo.com.

Учителката изнасяла урок по физика и астрономия в пети образователен час на възпитаници от седми клас, когато майката, съпроводена от сина си, отворила вратата на класната стая и поискала преподавателката да излезе на открито. Педагожката отказала, защото излизането й би довело до спиране на образователните занимания. Тогава обаче майката влезнала в стаята, насочила се към учителката, крещейки, нанесла й плесници по лицето, хванала я за косата и я скубала.

Трима възпитаници от класа реагирали, хванали побеснялата жена и я извели от класната стая.

Тази стряскаща сцена, разиграла се в учебното заведение, става ясна от претекстовете на Поморийския областен съд по делото против майката, която е неосъждана, неомъжена, необразована, безработна е освободена от наказателна отговорност и и е наложено административно наказване санкция от 1 000 лв., което е минимумът, очакван в Закона.

Мотивите на съда са, че тя е признала виновността си и съдействала за определяне на истината по делото, не са установени други нейни противообществени прояви, взето е поради нейното фамилното и положение – майка на шест деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР