Неговото семейство е обикновено, с три деца, с дребен бизнес.

...
Неговото семейство е обикновено, с три деца, с дребен бизнес.
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Вижте Кое Е Семейството На Терориста От Пловдив!

„ Неговото семейство е нормално, с три деца, с малък бизнес. Мъжът работи, дамата гледа децата, тъй като най-малката е в такава възраст, че не може без майка си. Той е най-големият. Не е първенец, само че добър възпитаник, съобщи бранителят,

По думите му родителите на момчето алармират в ДАНС за това, което намират в телефона му, без той да знае. Имайки поради, че държанието на детето се е трансформирало. Кореспонденцията е на британски. Виждайки това, бащата и майката сигнализират в ДАНС, намират психолог. Родител усеща всяка смяна в детето. То е имал по-малък надзор напоследък, тъй като са имали други грижи с едно от децата. Просто са пропуснали да виждат по-рано нещата “, съобщи още той.

По думите на Велинов детето си е писало, получавало е фотоси, свързани с активността на ИДИЛ. Кореспонденцията е спряла преди месец. „ Попаднал е под въздействието на някакъв човек, който се показва за подобен. Надделява любознанието. Детето не е обучавано, тъй като това е мощно казано. То е кореспондирало с този човек единствено онлайн. Като всяко дете, като има нещо малко по-забранено, се интересува от него. Намерените взривни устройства сами по себе си не могат да провокират гърмеж, в случай че не се оборудват в допълнение.

Те са стояли там няколко месеца. Никаква не е била крайната му цел. Както прокуратурата сподели, детето не е имало желание да провокира гърмеж. “, уточни юристът. В диалог с клиентът му, ученикът е споделило,че въпросните материали е щяло да употребява може би в миналото, в случай че отидат на село и е щял да гръмне. „ Не, не, не и не. Не е имал желание да убива. Проведени са и диалози с психолог. В неговата глава не е имало такава мисъл. Това дете се грижи за личното си братче, някой ден ще стане ясно с какво. Толкова е жалостиво. Той е избавил човешки живот “, уточни бранителят като посочи, че клиентът му е избавил живота на братчето си. „ Наказанието, което планува законът е от 2 до 8 години. Но би трябвало да се съберат още доказателства. Минали са едвам 4-5 дни. Трябва да понесе някакво наказване, само че дано бъде заслужено. Аз се веселя, че бащата е дал образец, като е отишъл в ДАНС и за този образец не трябва да бъде наказван “, сподели още бранителят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР